Czy mogę ustawić jako awatar historyczną flagę Cesarstwa Niemieckiego? Pytam, ponieważ niektórzy ludzie kojarzą tę flagę z nazizmem. Jestem po prostu miłośnikiem militariów niemieckich i pruskich, co jest czymś innym niż nazizm.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Flaga Cesarstwa Niemieckiego jako awatar
Zwiń
X
-
Obraz, który przesłałeś, to flaga używaną przez Cesarstwo Niemieckie (1871–1918). Owe Państwo nie posiadało ustroju totalitarnego więc nie podpada to pod pkt. 7 etyki GG.
Pamiętaj jednak by pomyśleć o kontekście w jakim użyta jest flaga, jakieś elementy dodatkowe itp.
Podsumowując, osobiście nie widzę problemu z takim awatarem, ale nie bierz tego jako oficialne stanowisko - w tej sprawie poczekaj na odpowiedź kogoś z moderacji
Dział Informatyki, Programista
Opinie są moje własne. Wypowiedzi nie są oficjalnym stanowiskiem Fintecom S.A.
Nie pomogę Ci z zakresu BOK oraz tego forum.
Fajne linki:
Asystent AI w GG
Nowy GG Chat
-
Szczerze? Może oficjalny ustrój państwa nie był typowo totalitarnego, ale było rządzone twardą ręką, zwłaszcza w okresie wojennym. Ja lubię historię wojskowości, dyscyplinę, pracowitość, itd., a ten kraj mi się z tym kojarzy. W żadnym wypadku nie popieram ludobójstwa, ale ta flaga może się z tym kojarzyć przez wielu polaków.Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
Komentarz