Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Nie wiem z czego wynika błąd. Musiałbym dać ci jakąś specjalną wersję rzucającą błędem. W każdym razie błąd raczej nie po stronie Androida. Może masz konto nieaktywowane? Potwierdzałeś maila?
Zostaw komentarz:
-
Nie zapisują się ustawienia na serwerze z jakiegoś powodu. Spróbuj z innego klienta.
Zostaw komentarz:
-
W ustawieniach nie można odzaczyć wiadomości od nieznajomych odznczaczam wchodzę ponownie i zaznaczone
Zostaw komentarz:
-
W najnowszej wersji czasami jest błąd jakiś, bowiem dostaję wiadomości od innych a moje wysyłane trafiają do gadulcowego czyśca, nie wysyłają się. Jest ikonka że leci i tyle.
Drażni mnie tez widok okienka "ostatnie", brakuje mi tej belki dzielącej otwarte rozmowy i zamknięte i ten krzyżyk do zamykania.
No i ta czcionka kurde....
i z ostatniej chwili: nie wczytuje mi poprzednich rozmów po pociągnięciu.
Zostaw komentarz:
-
ja proponuje dodać jeszcze Założenie nowego Nr.GG z poziomu aplikacji oraz powiadomienie,że podany nr/osoba zmieniła status (można byłoby właczyć/wyłączyć tą funkcje w ustawieniach)
Zostaw komentarz:
-
@Qrix Jeżeli rozmawiasz z kimś i ktoś ma w danym momencie status dostępny i potem zmieni na zaraz wracam to w oknie rozmowy jest dostępny i żeby spr trzeba wyjść i ponownie wejść do rozmowy
Zostaw komentarz:
-
co znaczy, że status się nieuaktualnia? Gdzie? Czyj?
Kontakty do pliku możesz sobie zapisać na komputerze za pomocą GG 10.
Zostaw komentarz:
-
Qrix, niestety regulować nie mogę
Wasky, to jak zrobić, żeby była jak wcześniej?
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: