Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Kiedy jesteś w oknie rozmowy wciśnij przycisk Menu (systemowy) i wybierz Emotikony.
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaEmotki nie mogłyby się animować. Zabiłoby to starsze urządzenia. Łatwo zrobić test: Wysłać sobie wiadomość, która będzie zawierać same emotki na cały ekran i zobaczyć jak działa w takim wypadku przewijanie okna rozmowy.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez SaperR Zobacz postaUdostępniam link do folderu z poprzednimi wersjami (trzeba będzie gdzieś w widoczne miejsce wstawić). Będzie aktualizowany na bieżąco
https://www.cubby.com/p/badc5767d711...894b1bb5e4/MGG
Co do GG Dysku: tam trzeba dwa razy więcej klikać, żeby coś pobrać
Zostaw komentarz:
-
Z emotkami to faktycznie racja... Starsze tel mogłyby tego "nie przeżyć"...
Qrix, zgadzam się z Tobą... Zamknij rozmowe używa się częściej niż profil kontaktu
Zostaw komentarz:
-
To ja wtrącę z czymś innym. W Menu w ekranie rozmowy pod "Więcej" wrzuciłbym opcję "Profil kontaktu" - tego się nie używa za często. Wtedy mamy dodatkowe wolne miejsce i tam widziałbym opcję "Zamknij rozmowę", co już jest częściej używane.
Zostaw komentarz:
-
Arkaine, dopóki nie pokażesz screenów to nie uwierzę. Nikt czcionek nie ruszał.
Emotki nie mogłyby się animować. Zabiłoby to starsze urządzenia. Łatwo zrobić test: Wysłać sobie wiadomość, która będzie zawierać same emotki na cały ekran i zobaczyć jak działa w takim wypadku przewijanie okna rozmowy.
Zostaw komentarz:
-
Wasky, ale w poprzedniej wersji była inna, i to wyraźnie. Wieksza o pkt.
No chyba ze nagle mi sie wzrok popsuł
x8, 2.3.7.
Zostaw komentarz:
-
fajna ta lista emotek... ale czy te emotki na tej liście mogłyby się "ruszać"?? bo troche tego brakuje, że się nie "ruszają"
Zostaw komentarz:
-
Gdyby można, to tak:
Rozmowy mogłyby być podzielone na aktywne i nie, tak jak wcześniej;
Czcionka! ta chuda jest okropna, dajcie poprzedni format....
Zostaw komentarz:
-
Zrobiłem ankietę na temat kolorystyki chatów w ciemnym motywie. Prosiłbym was o głosy. Temat tutaj: http://forum.gg.pl/showthread.php?82...ej-sk%C3%B3rce
Zostaw komentarz:
-
Słyszałem, że robią Infobota 2.0. Może nazwą kodową tego Infobota jest właśnie Qrix?
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaDodałeś na listę albo bota, które są sortowane na dół, albo wszystkie inne kontakty masz zagwiazdkowane.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: