Od zawsze mówiłem, że GG jest nieprzystosowane do tabletów. Na prośbę niektórych z was zrobiliśmy tę wersję tak, by można ją było ściągnąć z Android Marketu. Mamy jednak świadomość, że nadal jest problem z systemowym "Menu", którego nie ma na tabletach i zawsze mówiłem, że to jest główny problem, dlaczego niechętnie udostępniamy ją w Markecie na tablety. Przeróbki, by przystosować w stu procentach aplikację będą dla nas czasochłonne. Będziemy to robić, ale powoli. Więc prosiłbym o nie wpisywanie, że coś nie działa na tabletach, gdyż my mamy tę świadomość, ale teraz tego nie przystosujemy.
---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
@Arkanine Ta czcionka nie jest większa, tylko jest czarniejsza.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
strasznie brakuje tych opcji przesyłania plików/zdjęć na tabach a są potrzebne
Zostaw komentarz:
-
emotikonki wybierane z menu nie działają na tabletach, które nie mają przycisku sprzętowego menu.
W ogóle nie ma dostępu do opcji wyślij plik czy wyślij zdjęcie tak jak widać to na tym screenie http://media2.pl/g/0/28195.jpg
Zostaw komentarz:
-
przydałaby się opcja wyłączenia wibracji w grach GG, bo tak właściwie to nie wiem po co one są w tych grach...
Zostaw komentarz:
-
Witam.
W wersji 3.3.1 występuje błąd po wygaszeniu ekranu, a mianowicie konto zostaje wylogowane, a ponowna próba połączenia trwa bardzo długo.
Dodatkowo, gdy osoba, z którą rozmawiam zmieni status, nie zmienia się on w oknie rozmowy. Aby tak się stało, należy wyjść do listy kontaktów i ponownie wejść do rozmowy, co jest dość uciążliwe. Wiadomości są wysyłane i odbierane z dość dużym opóźnieniem, czasami trzeba czekać kilka minut. Zauważyłam, że skutkuje zmiana statusu na "niedostępny" i ponowne zalogowanie, aby wiadomości szybko doszły do odbiorcy.
Moim zdaniem skórka z wersji 3.3.1 jest lepsza niż ta z 3.4.0, chociaż to sprawa indywidualna, którą mogłoby rozwiązać dodanie tych trzech wariantów kolorystycznych do ustawień. Poza tym uważam, że przewijanie okna rozmowy z wersji 3.3.1 było dobre i przydałoby się w wersji 3.4.0.
Pozdrawiam serdecznie.
Zostaw komentarz:
-
a no faktycznie
---------- Post added 23.07.2012 at 00:33 ---------- Previous post was 22.07.2012 at 23:19 ----------
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaEmotki nie mogłyby się animować. Zabiłoby to starsze urządzenia. Łatwo zrobić test: Wysłać sobie wiadomość, która będzie zawierać same emotki na cały ekran i zobaczyć jak działa w takim wypadku przewijanie okna rozmowy.
Zostaw komentarz:
-
na liście kontaktów -> przycisk Menu -> Konferencja (czy jakoś tak)
Zostaw komentarz:
-
kompletnie zmienie temat;P jest na GG możliwość rozpoczęcia konferencji?? chodzi mi oczywiście o założnie konferencji na Androidzie bo nie mogę się doszukać takiej opcji...
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez DarekWa Zobacz postatablety nie mają takiego przycisku
Zostaw komentarz:
-
Guest repliedTo ja z innej beczki.
Brak w strefie na Androida wyboru, jak to jest w wersji desktopowej, kto ma widzieć wpisy - wszyscy, czy ktoś z listy.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: