Ale z kolei odcinają wolny rynek aplikacji, przez co często nie opłaca się ich tworzyć bo to zawsze zwłoka i robią więcej. Głupie zasady, głupi tok myślenia (przerwano wsparcie Symbiana, gdy ten zaczął działać!)...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Aktualizacja
Zwiń
X
-
Opera może sobie pozwolić na co chce. Opera bez Nokii sobie poradzi, ja w Nokii zawsze wolałem Opere od przeglądarki systemowej. Mogą pogrywać jak chcą.
Gdyby GG zaczęło być wydawane poza Sklepem Nokii, to zaraz pojawiła by się masa problemów z certyfikowaniem.
Można ewentualnie tutaj, dla zainteresowanych, równolegle do wrzucania do QA wydawać wersje niepodpisaną.Powiększ swoje konto dropbox - Klik!
Komentarz
-
W menu prawy klawisz - GG - zainstaluj widget GG
---------- Post added at 06:41 ---------- Previous post was at 06:37 ----------
Z instalacja widgetu bywały problemy, warto odinstalować całkiem gg i zainstalować na czysto (usunąć foldery c\ata\.conf, oraz zawartość c:\data z plików tekstowych gg, jak i folder cache nas karcie pamięci. Ja miałem takie jaja, ze zainstalowałem wersje 4.2, a miałem dalej 4.1 tylko ze emoty były animowane. Nokia, cóż...I choć serce Twe przytłacza myśl, że żyć nie warto; z łez ocieraj cudze oczy, chociaż Twoich nie otarto...
Komentarz
-
Już tak robiłem i nadal wersja 4.1
Zastanawiam się czy czasem Nokia nie usuneła tej wersji bo pierwsze próby instalacji kończyły się nie powodzeniem przy Smart Instalatorze. Może ktoś potwierdzić, czy teraz na pewno wersja 4.2 znajduje się w Ovi?Ostatnio edytowany przez tifoso; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
Komentarz