jak możesz to sprawdź w "home" czy masz taki plik GGWidget.wgz
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Aktualizacja
Zwiń
X
-
XueBao
-
Zamieszczone przez matemaciek Zobacz posta... Z 3rd Edition jest jakiś drobny problem, ...
Komentarz
-
Chcę zainstalować GG widget ale nic z tego. Usuwałem pliki starego GG, zrestartowałem telefon, zainstalowałem pliki na innej karcie pamięci. Na dysku "C" mam tylko GGwidget.json. Nigdzie nie mogę znaleźć GGwidget.wgz. Kiedy klikam aby dodać widget, wyskakuje mi czarny ekran nazwany jako "Usługi" nic więcej tylko czarne tło i możliwość wyjścia z niego. Mam telefon NOKIA C7 na wersji Belle. Wszystko spoko tylko widgetu nie ma Dziękuję z góry za pomoc.
@EDIT
Do tego kiedy zablokuje ekran nie ma dźwięków przychodzącej wiadomości.
Nie wiem czy to nie będzie wina zainstalowania GG na karcie zewnętrznej zamiast na C lub E
@DOWN
Postaram się ale mam mało miejsca. Napiszę jak zrobię.
Komentarz
-
XueBao
czy możesz spróbować zainstalować GG w pamięci telefonu?
---
jeśli po przeinstalowaniu GG będziesz miał dalej problem spróbuj pobrać plik http://gg.pl/dysk/LpbLNlYcJvIZL5bLNlYeLU0/GGWidget.wgz i zainstalować ręcznie
Komentarz
-
Odinstalowałem i zainstalowałem na C czyli w pamięci telefonu, za czym poszło to, że zainstalowała się znowu wersja 4.1 mimo, że usunąłem pliki z /data/.conf itp. Spróbuję jeszcze zainstalować GG na partycji nie "operacyjnej" tylko po prostu pamięci wbudowanej.
@e
lipa, bede musial recznie zainstalowac widget. tylko na karcie pamieci instaluje mi sie nowka ggOstatnio edytowany przez pioxis; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
XueBao
-
Zamieszczone przez matemaciek Zobacz postaDo OVI przeszła już też wersja na S^1
Wersja na 3rd Edition po poprawce już czeka w Nokii na QA.
Próbowałem ściągać tą wersje za pomocą Ovi dla telefonów:
-5230
-C6
-N97
i wszędzie jest wersja 4.1 .
A jak wybieram nokie 500 belle to jest wersja 4.2 , tylko że dla s^3. Co jest grane?
Komentarz
-
Tu masz link do wersji 4.2 na s60v5 jeśli nie możesz pobrać bezpośrednio z Ovi Store: LINKwww.shreqg2.eu - ZAPRASZAM
Komentarz
Komentarz