Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problemy z botem AmiGGo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez NORXND Zobacz posta

Numer 100 to Twój wirtualny asystent-przyjaciel i pomocnik.

Numer 250 ma służyć jako takie wirtualne BOK, oparte na AI.

Oba są oparte na AI, jednak docelowo będą się od siebie różnić. Na przykład zapytaj AmiGGo o przepis na fajne zupy, chętnie Ci powie, aGGa raczej będzie trzymać się tylko spraw związanych z obsługą klienta.
    cyli 250 odpowada na pytana zwozane z komunikatorem i regulaminem... a 100 na wzystko inne?
    casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
    mam numer GG 935

Komentarz

Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz posta

cyli 250 odpowada na pytana zwozane z komunikatorem i regulaminem... a 100 na wzystko inne?
      Tak. 100 to taki "generalny" asystent do porozmawiania o wszystkim i o niczym gdzie 250 to stricte BOK.
      Opinie są moje własne. Wypowiedzi nie są oficjalnym stanowiskiem Fintecom S.A.
      Nie pomogę Ci z zakresu BOK oraz tego forum.

Fajne linki:
      Asystent AI w GG
      Nowy GG Chat

Komentarz

Zamieszczone przez NORXND Zobacz posta

Tak. 100 to taki "generalny" asystent do porozmawiania o wszystkim i o niczym gdzie 250 to stricte BOK.
        rozumem 👀
        casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
        mam numer GG 935

Komentarz

jaka jest poprawna odpowec?
          Załączone pliki
          mam numer GG 935

Komentarz

Jeśli dobrze pamiętam AmiGGo pamięta rozmowę przez jakiś czas, jak przestaniesz do niego pisać, to "zapomni" po czasie, nie ma to nic wspólnego z zamykaniem rozmowy w GG
            Opinie są moje własne. Wypowiedzi nie są oficjalnym stanowiskiem Fintecom S.A.
            Nie pomogę Ci z zakresu BOK oraz tego forum.

Fajne linki:
            Asystent AI w GG
            Nowy GG Chat

Komentarz

spoko... ale bot mi odpisal ze pomaga tylko z tematami o gg... wec jego rola zostala mocno ogranicona... ne dziwe se skoro ne byl podlocony do internetu by zdobywac wedze
              mam numer GG 935

Komentarz

Pracuję...
              X