Zamieszczone przez mati-ja1
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GG PREMIUM wystartowało!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Michall Zobacz postaNie rozumiem takiego hejtu da się to ominąć jednym kliknięciem wystarczy dodać osobę nieznajomą do znajomych i limitu już nie ma więc nie wiem w czym problem...
Ja tam rozumiem GG nie mają środków więc próbują je pozyskać mieli 2 opcje nasrać do komunikatora reklamy lub zrobić to co zrobili według mnie jest to okej jeżeli za to ma się komunikator rozwijać to przeżyje oczekuje GG dysk mam nadzieje że się pojawi
Tego limitu, tak czy siak, nie ominiesz, skoro wysyłasz jedno zaproszenie to i tak masz możliwość jeszcze wysłania dziewięciu, skąd wiesz, że jak wyślesz, zaproszenie to osoba je zaakceptuje?
Pozostanie Ci wysyłanie kolejnych zaproszeń lub pisanie do nieznajomych z puli limitu.
Co mnie to interesuje, że nie mają środków na utrzymanie GG?
Pomyśl, że firma, która odkupiła, GG powinna być w stanie utrzymać GG w całości bez konta Premium, a zysk z reklam jest, ale widoczny za mały, wg Ciebie konto Premium jest ok, wg mnie nie, jeśli zakupiłeś, konto Premium to się ciesz.
Pozdrawiam.
Zamieszczone przez rradek21 Zobacz postaCiekawy jestem czy jak ktoś wykupi premium to będą mu banować konto czy już nie hahaha
Zamieszczone przez ArekWKC Zobacz postaGdyby zmienili limit z 10 na 100 wiadomości było by ok. Dla starych użytkowników 10 wystarczy bo przeważnie pisze z osobami które ma już w kontaktach, gorzej z nowymi użytkownikami gdy nie ma jeszcze kontaktów, wystarczy 10 min i już nie będzie mógł pisać przez co usunie GG
Komentarz
-
Zamieszczone przez Michall Zobacz postaAha też jest limit dodawania znajomych to kiepsko :/
Komentarz
-
Zamieszczone przez Michall Zobacz posta
A według ciebie co mają zrobić w sytuacji w której brakuje pieniędzy ?
Czy FB jest płatny ?
Czy Insta jest płatny?
Czy Whatsup jest płatny?
A np Tinder - jak chcesz używać za free to nie nie masz utrudnień takich, że nie możesz się przez miesiąc kontaktować z kimś.
Jak nie mają pieniędzy to wystarczyło np dowalić więcej spersonalizowanych reklam a za dopłatą dodać nowe funkcjonalności jak np przestrzeń dyskowa, kamerki video itp a nie utrudniać podstawową komunikację bo to tylko zniechęca ludzi do gg i będzie ich co raz mniej a co za tym idzie ci co zapłacą nie będą mieli z kim rozmawiać i tak się to SAMOZAORA
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz postaŚmieszy też tłumaczenie właścicieli GG że o wszystkim pisali na swoim blogu i wysyłali to w przypominajcie i niby dużo użytkowników ucieszyło się z tego powodu. Problem w tym, że limity na wiadomości i zaproszenia do znajomych było trzymane w tajemnicy do samego końca.
https://gadu-gadu.pl/2022/02/16/zmiany-w-gg/
Opinie pod linkiem, niektóre też są negatywne.
Jakie macie na myśli, serwisy?
Przez cztery lata, nie potrafiliście umożliwić eksportu archiwum GG, w czym problem?
Jak tak dalej pójdzie, podzielcie los NK.
Mieliście na myśli, ponad 90% użytkowników będzie niezadowolona z tego.
Zamieszczone przez mati-ja1 Zobacz posta
Coś co nie zniechęci do nich użytkowników ?
Czy FB jest płatny ?
Czy Insta jest płatny?
Czy Whatsup jest płatny?
A np Tinder - jak chcesz używać za free to nie nie masz utrudnień takich, że nie możesz się przez miesiąc kontaktować z kimś.
Jak nie mają pieniędzy to wystarczyło np dowalić więcej spersonalizowanych reklam a za dopłatą dodać nowe funkcjonalności jak np przestrzeń dyskowa, kamerki video itp a nie utrudniać podstawową komunikację bo to tylko zniechęca ludzi do gg i będzie ich co raz mniej a co za tym idzie ci co zapłacą nie będą mieli z kim rozmawiać i tak się to SAMOZAORA
FB darmowy
Instagram darmowy
WhatsApp darmowy (Z czasem może to ulec zmianie)
Ja mogę dodać od siebie, Signal, Telegram i Discord, ewentualnie Snapa, można pisać tam i nie tylko pisać, bez obawy przed zakupem pakietów Premium.
Uważali, że wprowadzą, Premium to będzie lepiej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ArekWKC Zobacz postaGdyby zmienili limit z 10 na 100 wiadomości było by ok. Dla starych użytkowników 10 wystarczy bo przeważnie pisze z osobami które ma już w kontaktach, gorzej z nowymi użytkownikami gdy nie ma jeszcze kontaktów, wystarczy 10 min i już nie będzie mógł pisać przez co usunie GG
Komentarz
-
Oni się nie obudzą, postanowili na swoje i tego będę się trzymać.
Szczerze?
Dla mnie limit może zabić GG, od dłuższego czasu z GG nie korzystam, ani nikt z moich znajomych, bo mamy lepsze komunikatory, nie dość, że z przyjaciółmi często rozmawiamy na wideokonferencji, a tu na GG możemy, na razie pisać, a jak dadzą wideo rozmowy to i tak nie przesiądziemy się na GG.
Komentarz
-
Zamieszczone przez poprostuOna Zobacz postaOni się nie obudzą, postanowili na swoje i tego będę się trzymać.
Szczerze?
Dla mnie limit może zabić GG, od dłuższego czasu z GG nie korzystam, ani nikt z moich znajomych, bo mamy lepsze komunikatory, nie dość, że z przyjaciółmi często rozmawiamy na wideokonferencji, a tu na GG możemy, na razie pisać, a jak dadzą wideo rozmowy to i tak nie przesiądziemy się na GG.
2 lata temu zrobili limit na losowanie, już nie pamiętam, ale chyba co 50 losowań były reklamy 2 minutowe i szybko się z tego wycofali
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz posta2 lata temu zrobili limit na losowanie, już nie pamiętam, ale chyba co 50 losowań były reklamy 2 minutowe i szybko się z tego wycofali
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaPrzyznam, że ciekawi mnie wspominanie przez niektóre osoby limitów losowania. Limitów nie było. Był tylko licznik losowań, który jak zszedł do zera, to trzeba było obejrzeć reklamę. I nic się nie zmieniło. Licznik ten nadal jest, tylko ukryty. Jak zejdzie do zera, trzeba obejrzeć reklamę.
Jak wprowadziliście limit na rozmowy, wiec, ruletka jest zbędna.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaPrzyznam, że ciekawi mnie wspominanie przez niektóre osoby limitów losowania. Limitów nie było. Był tylko licznik losowań, który jak zszedł do zera, to trzeba było obejrzeć reklamę. I nic się nie zmieniło. Licznik ten nadal jest, tylko ukryty. Jak zejdzie do zera, trzeba obejrzeć reklamę.
Komentarz
Komentarz