Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GG PREMIUM wystartowało!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez mati-ja1 Zobacz posta

następny z firmy która jest właścicielem gg?
    Nie rozumiesz, że takie działanie tylko przyspieszy zamknięcie całego gg ?
    A według ciebie co mają zrobić w sytuacji w której brakuje pieniędzy ?

Komentarz

Zamieszczone przez Michall Zobacz posta
      Nie rozumiem takiego hejtu da się to ominąć jednym kliknięciem wystarczy dodać osobę nieznajomą do znajomych i limitu już nie ma więc nie wiem w czym problem...
      Ja tam rozumiem GG nie mają środków więc próbują je pozyskać mieli 2 opcje nasrać do komunikatora reklamy lub zrobić to co zrobili według mnie jest to okej jeżeli za to ma się komunikator rozwijać to przeżyje oczekuje GG dysk mam nadzieje że się pojawi
      Jaki hejt?
      Tego limitu, tak czy siak, nie ominiesz, skoro wysyłasz jedno zaproszenie to i tak masz możliwość jeszcze wysłania dziewięciu, skąd wiesz, że jak wyślesz, zaproszenie to osoba je zaakceptuje?
      Pozostanie Ci wysyłanie kolejnych zaproszeń lub pisanie do nieznajomych z puli limitu.
      Co mnie to interesuje, że nie mają środków na utrzymanie GG?
      Pomyśl, że firma, która odkupiła, GG powinna być w stanie utrzymać GG w całości bez konta Premium, a zysk z reklam jest, ale widoczny za mały, wg Ciebie konto Premium jest ok, wg mnie nie, jeśli zakupiłeś, konto Premium to się ciesz.
      Pozdrawiam.

Zamieszczone przez rradek21 Zobacz posta
      Ciekawy jestem czy jak ktoś wykupi premium to będą mu banować konto czy już nie hahaha
      Kup i wypróbuj na sobie i daj nam znać

Zamieszczone przez ArekWKC Zobacz posta
      Gdyby zmienili limit z 10 na 100 wiadomości było by ok. Dla starych użytkowników 10 wystarczy bo przeważnie pisze z osobami które ma już w kontaktach, gorzej z nowymi użytkownikami gdy nie ma jeszcze kontaktów, wystarczy 10 min i już nie będzie mógł pisać przez co usunie GG
      Jakby zwiększyli, do 100 to byłoby ok, a tak słabo to widzę.

Komentarz

Aha też jest limit dodawania znajomych to kiepsko :/

Komentarz

Aha też jest limit dodawania znajomych to kiepsko :/
          Niestety, są, możesz wysłać maksymalne 10 zaproszeń na miesiąc.

Komentarz

Śmieszy też tłumaczenie właścicieli GG że o wszystkim pisali na swoim blogu i wysyłali to w przypominajcie i niby dużo użytkowników ucieszyło się z tego powodu. Problem w tym, że limity na wiadomości i zaproszenia do znajomych było trzymane w tajemnicy do samego końca.

Komentarz

A według ciebie co mają zrobić w sytuacji w której brakuje pieniędzy ?
              Coś co nie zniechęci do nich użytkowników ?
              Czy FB jest płatny ?
              Czy Insta jest płatny?
              Czy Whatsup jest płatny?
              A np Tinder - jak chcesz używać za free to nie nie masz utrudnień takich, że nie możesz się przez miesiąc kontaktować z kimś.

Jak nie mają pieniędzy to wystarczyło np dowalić więcej spersonalizowanych reklam a za dopłatą dodać nowe funkcjonalności jak np przestrzeń dyskowa, kamerki video itp a nie utrudniać podstawową komunikację bo to tylko zniechęca ludzi do gg i będzie ich co raz mniej a co za tym idzie ci co zapłacą nie będą mieli z kim rozmawiać i tak się to SAMOZAORA

Komentarz

Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz posta
                Śmieszy też tłumaczenie właścicieli GG że o wszystkim pisali na swoim blogu i wysyłali to w przypominajcie i niby dużo użytkowników ucieszyło się z tego powodu. Problem w tym, że limity na wiadomości i zaproszenia do znajomych było trzymane w tajemnicy do samego końca.
                Ja dostałam tylko informacje w przypominajce w dniu 17 lutego, na temat Sami muru głową nie przebijemy, ale wszyscy razem…
                https://gadu-gadu.pl/2022/02/16/zmiany-w-gg/
                Opinie pod linkiem, niektóre też są negatywne.

Jakie macie na myśli, serwisy?
                Przez cztery lata, nie potrafiliście umożliwić eksportu archiwum GG, w czym problem?
                Jak tak dalej pójdzie, podzielcie los NK.

Mieliście na myśli, ponad 90% użytkowników będzie niezadowolona z tego.

Zamieszczone przez mati-ja1 Zobacz posta

Coś co nie zniechęci do nich użytkowników ?
                Czy FB jest płatny ?
                Czy Insta jest płatny?
                Czy Whatsup jest płatny?
                A np Tinder - jak chcesz używać za free to nie nie masz utrudnień takich, że nie możesz się przez miesiąc kontaktować z kimś.

Jak nie mają pieniędzy to wystarczyło np dowalić więcej spersonalizowanych reklam a za dopłatą dodać nowe funkcjonalności jak np przestrzeń dyskowa, kamerki video itp a nie utrudniać podstawową komunikację bo to tylko zniechęca ludzi do gg i będzie ich co raz mniej a co za tym idzie ci co zapłacą nie będą mieli z kim rozmawiać i tak się to SAMOZAORA

FB darmowy
                Instagram darmowy
                WhatsApp darmowy (Z czasem może to ulec zmianie)
                Ja mogę dodać od siebie, Signal, Telegram i Discord, ewentualnie Snapa, można pisać tam i nie tylko pisać, bez obawy przed zakupem pakietów Premium.

Uważali, że wprowadzą, Premium to będzie lepiej.
                Ostatnio edytowany przez poprostuOna; [ARG:4 UNDEFINED]. Powód: Dodanie cytatu w poście

Komentarz

Zamieszczone przez ArekWKC Zobacz posta
                  Gdyby zmienili limit z 10 na 100 wiadomości było by ok. Dla starych użytkowników 10 wystarczy bo przeważnie pisze z osobami które ma już w kontaktach, gorzej z nowymi użytkownikami gdy nie ma jeszcze kontaktów, wystarczy 10 min i już nie będzie mógł pisać przez co usunie GG
                  Tak to wprowadź teraz na GGC limit 100 wiadomości i powiedz że jak pakietu nie wykupią to nie popiszą u Ciebie na czacie. To jest to samo. Jak wchodzisz na jakiś komunikator czy rzeczy pokroju insta gdzie wrzucasz zdjęcia czy whatsappa gdzie piszesz ze znajomymi/rodziną to nie każą Ci wykupywać premium żeby móc pisać, a wiesz dlaczego? Bo nie pozbawia się użytkowników podstawowej funkcji danej aplikacji. Premium mogli wprowadzić na dużo innych rzeczy lub przywrócić jakąś nowość i na to dać premium, ale lepiej nic nie robić i po prostu przywalić cegłówką każdemu i zabrać mu podstawową funkcje.

Komentarz

Wciąż przybywa negatywnych opinii na Sklepie Play

Komentarz

Trzeba poinformować media te które pisały o zmianach zanim jeszcze je wprowadzono, może wtedy GG się obudzi i wykasuje ten limit wiadomości i zaproszeń do znajomych. BO TYLKO O TO WIĘKSZOŚCI CHODZI. Ten limit zabije GG

Komentarz

Oni się nie obudzą, postanowili na swoje i tego będę się trzymać.
                        Szczerze?
                        Dla mnie limit może zabić GG, od dłuższego czasu z GG nie korzystam, ani nikt z moich znajomych, bo mamy lepsze komunikatory, nie dość, że z przyjaciółmi często rozmawiamy na wideokonferencji, a tu na GG możemy, na razie pisać, a jak dadzą wideo rozmowy to i tak nie przesiądziemy się na GG.

Komentarz

Zamieszczone przez poprostuOna Zobacz posta
                          Oni się nie obudzą, postanowili na swoje i tego będę się trzymać.
                          Szczerze?
                          Dla mnie limit może zabić GG, od dłuższego czasu z GG nie korzystam, ani nikt z moich znajomych, bo mamy lepsze komunikatory, nie dość, że z przyjaciółmi często rozmawiamy na wideokonferencji, a tu na GG możemy, na razie pisać, a jak dadzą wideo rozmowy to i tak nie przesiądziemy się na GG.

2 lata temu zrobili limit na losowanie, już nie pamiętam, ale chyba co 50 losowań były reklamy 2 minutowe i szybko się z tego wycofali

Komentarz

Przyznam, że ciekawi mnie wspominanie przez niektóre osoby limitów losowania. Limitów nie było. Był tylko licznik losowań, który jak zszedł do zera, to trzeba było obejrzeć reklamę. I nic się nie zmieniło. Licznik ten nadal jest, tylko ukryty. Jak zejdzie do zera, trzeba obejrzeć reklamę.

Komentarz

Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz posta
                              2 lata temu zrobili limit na losowanie, już nie pamiętam, ale chyba co 50 losowań były reklamy 2 minutowe i szybko się z tego wycofali
                              Kojarzę, że coś takiego było, w prawym/lewym górnym rogu było kółeczko i liczba ile zostało do wykorzystania losowań, po wykorzystaniu limitu tak jak piszesz, że trzeba było oglądać reklamę, żeby odmówić limit albo wykupić pakiet.

Zamieszczone przez Wasky Zobacz posta
                              Przyznam, że ciekawi mnie wspominanie przez niektóre osoby limitów losowania. Limitów nie było. Był tylko licznik losowań, który jak zszedł do zera, to trzeba było obejrzeć reklamę. I nic się nie zmieniło. Licznik ten nadal jest, tylko ukryty. Jak zejdzie do zera, trzeba obejrzeć reklamę.
                              Jak zwał tak zwał, co z tego, że on nadal jest?
                              ​​​​​​​Jak wprowadziliście limit na rozmowy, wiec, ruletka jest zbędna.

Komentarz

Zamieszczone przez Wasky Zobacz posta
                                Ciekawi cię to że ludzie nie widzą o tym że ukryliście po prostu sprytnie system limitu losowania, ale nie ciekawi cie to że 95% osób które wypowiada się o obecnych limitach jest bardzo krytyczna do tego pomysłu i mówi otwarcie że rezygnuje z usług GG. Ciekawe priorytety macie i otwarci na głos użytkowników widzę że jesteście. Szkoda bo gdybyście chociaż przyłożyli trochę chęci do poprawy GG to by się mogło to udać wam, ale wam się po prostu nie chce i chcecie na obecnym stanie zarobić jak najwięcej

Komentarz

Pracuję...
                                X