GG już śmieszy każdego, dzisiaj próbuje się logować na drugi nr, którego nie używałem już jakiś czas i wyskoczył taki komunikat:
Bardzo ciekawy jestem co to za znany sklep i jak wielu niewinnym użytkownikom zablokowano numery ! Widziałem w sklepie play podobne komentarze. Przecież to jest jasne, że większość nie napisze maila. Więc drogie GG nie ma co mydlić oczu. Pora się przyznać że dążycie do upadku GG
Kod:
Po działaniach hakerów przeciwko jednemu ze znanych sklepów internetowych wyciekły maile i hasła do logowania i są one dostępne w Internecie. Ponieważ stwarza to ogromne zagrożenie na przejęcie przez nieuczciwe osoby również Twojego konta, zdecydowaliśmy się na prewencyjną blokadę zagrożonych kont GG. W celu odblokowania konta prosimy o kontakt mailowy pod adresem: blokada@gg.pl W zgłoszeniu podaj swój numer GG. Bardzo przepraszamy za utrudnienia, ale bezpieczeństwo Twoich danych i Twojego wizerunku w sieci jest dla nas celem nadrzędnym.
Bardzo ciekawy jestem co to za znany sklep i jak wielu niewinnym użytkownikom zablokowano numery ! Widziałem w sklepie play podobne komentarze. Przecież to jest jasne, że większość nie napisze maila. Więc drogie GG nie ma co mydlić oczu. Pora się przyznać że dążycie do upadku GG
Komentarz