Zamieszczone przez Wasky
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GG PREMIUM wystartowało!
Zwiń
X
-
Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaNie zagwarantuję, że za 10 lat cena pozostanie na tym samym poziomie. Na ten moment nikt nie myśli o zmianie cen.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaMeliodas , poczuj się ostrzeżony za wpis nic nie wnoszący do dyskusji.
Komentarz
-
A ja jestem bardzo zadowolony z obecnej sytuacji. 90% użytkowników w losowaniu to jakieś nieletnie delikatnie mówiąc kurtyzany albo spermiarze wyłudzający kasę za fotki, no szanujmy się, ale jak osoba mająca 26 lat nie jest w stanie uzbierać 5 biednych polskich złotych miesięcznie na premium to musi być albo idiotą, albo kompletnym nieudacznikiem życiowym, albo kimś, kto robi herbatę z jednej torebki 10 razy, bo mu szkoda. 5 zł miesięcznie to bardzo niski próg, ale wystarczający, by odstraszyć debili i roszczeniowych sępów co chcą wszystko za darmo.
Komentarz
-
Tak odstraszylo te 5 zl tych wszystkich o ktorych wspominasz ze jest ich jeszcze wiecej niz bylo. Teraz nie tylko normalni ludzie maja premium a Ci oszusci i kretyni ktorzy szczyca sie tym jak sa "realni" bo maja premium. Polecam administracji czy tym ktorzy uwazaja ze jest lepiej polosowac sobie w godzinach popoludniowych bo z tego co widze masa osob sie wypowiada a znajac zycie nawet minuty nie spedzila na gg.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Babeuka Zobacz postaTak odstraszylo te 5 zl tych wszystkich o ktorych wspominasz ze jest ich jeszcze wiecej niz bylo. Teraz nie tylko normalni ludzie maja premium a Ci oszusci i kretyni ktorzy szczyca sie tym jak sa "realni" bo maja premium. Polecam administracji czy tym ktorzy uwazaja ze jest lepiej polosowac sobie w godzinach popoludniowych bo z tego co widze masa osob sie wypowiada a znajac zycie nawet minuty nie spedzila na gg.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz posta
W każdym razie podsumowując: Użytkowników nadal nam nie ubyło. Premium wykupiło więcej osób, niż się spodziewaliśmy. A to oznacza, że więcej zmian w limitach, ani zniesienia Premium nie planujemy. Obecne statystyki wskazują na to, że był to trafiony pomysł.
Serio ?
Użytkowników wam nie ubyło, macie duże BARDZOOOOOO DUŻEEEE takie WIELKIE zainteresowanie premium, że po niecałym miesięcu już nie miesiąc na tydzień ?
Tak na pewno to nie odpływ ludzi miał na to wpływ....
Co za dziecinada
Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].
- 1 lubię to
Komentarz
-
A ja pragnę powiedzieć że niezła hipokryzja ze strony administracji jest i widać jak traktujecie osoby negatywnie nastawione do premium, a jak samych posiadaczy. Dostałem bana za obrazę na 3 dni bo odpowiedziałem na post gościa który zachwala wasze premium i nazywa innych idiotami i nieudacznikami jeśli nie kupili premium. Kto dostaje bana? Oczywiście że ja za napisanie że jest zgorzkniały bo nikt z nim nie chciał pewnie pisać i teraz ma okazje dzięki premium. Także pozdrawiam serdecznie Ciebie Wasky i realizuj dalej politykę GG że premium jest super i jego użytkownicy, a każdego kto coś nieprzychylnie napisze od razu pod bana bierzesz
- 1 lubię to
Komentarz
-
Po pierwsze wcześniej dostałeś ostrzeżenie. Po drugie na za dużo sobie pozwoliłeś w wypowiedzi do mnie po ostrzeżeniu - nie jesteśmy kolegami. Nasza relacja na tym forum jest taka, że ja tu jestem moderatorem, a Ty użytkownikiem. Powinieneś wiedzieć, że do moderatorów należy podchodzić z respektem i im nie podpadać. Po trzecie napisałeś później obraźliwą wypowiedź w stosunku do kogoś innego. Więc zarobiłeś na kilka dni bana, żebyś sobie przemyślał swoje zachowanie. Twoje zdanie o GG Premium nie ma tu nic do rzeczy - ja doskonale rozumiem to, że jesteś wściekły przez wprowadzenie GG Premium, wiem dlaczego i uważam, że masz prawo być wściekły. I masz prawo swoje zdanie wyrazić. Jednak musi być ono wyrażone w sposób kulturalny.
Komentarz
-
https://gadu-gadu.pl/2022/04/04/statystyki-gg-premium ponad 12 tysięcy osób kupiło premium, zaskakująco dużo. Brakuje informacji jeszcze z podziałem ile kupiło na miesiąc, pół roku i rok
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz postahttps://gadu-gadu.pl/2022/04/04/statystyki-gg-premium ponad 12 tysięcy osób kupiło premium, zaskakująco dużo. Brakuje informacji jeszcze z podziałem ile kupiło na miesiąc, pół roku i rok
Komentarz
Komentarz