Zamieszczone przez poprostuOna
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GG PREMIUM wystartowało!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz posta
nestety pomylka... jestem zwyklym uzytkownikem gg... moze to i dziwne ale lube gg take jake jest bo ma proste fukcja i z mojego puktu widzena pzydatne... moge ci podac muj nr gg ale to bez sensu skoro ne rozumez ze ne kazdy ma take same zdane o cyms co wekzosc krytykuje
Wychwalaj dalej ten DURNY pomysł.
Zobaczymy w jakim stanie gg będzie za miesiąc czy dwa i ilu aktywnych użytkowników tu będzie.
GRATULUJE GŁUPOTY TOBIE I WŁAŚCICIELOM
BTW - SKORO WIĘKSZOŚĆ KRYTYKUJE TO MOŻE TA WIĘKSZOŚĆ MA RACJE ? HMM
Komentarz
-
Zamieszczone przez mati-ja1 Zobacz posta
Dobrze więc bądź frajerem zapłać za to, że garstkę osób wylosujesz bo idę o zakład, że 90% userów sobie gg po prostu odpuści a ci co zostaną nikogo nowego nie znajdą taka jest prawda.
Zobaczymy w jakim stanie gg będzie za miesiąc czy dwa i ilu aktywnych użytkowników tu będzie.
BTW - SKORO WIĘKSZOŚĆ KRYTYKUJE TO MOŻE TA WIĘKSZOŚĆ MA RACJE ? HMMcasami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
ne zawze... w historii casami bywalo tak ze wekzosc se mylila... zobacymy jak bedze bo ne wemy tego tak naprawde ale lice na to ze dla gg se uda pzetwac bo ma potecjal... wedlug mne warto sprubowac dac sanse
Jeszcze raz powiem - z gg odpłynie 90% obecnych userów (no dobra powiedzmy 80%) więc zostanie garstka która będzie się nawzajem za kase losowała non stop xD
a nowi ? hmmm jak zobaczą, że to płatne to dadzą sobie spokój i tym sposobem spiralą GG się samo zaora.
Zakładamy się, że tak będzie ?
Zapłacisz i co 2 los będziesz miał tą samą osobę xD bardzo warte opłaty ŚMIECH
Komentarz
-
ne moge pisac rekoma... wada ruhu... celowo unikam liter zeby mnej naciskac
Dobrze więc bądź frajerem zapłać za to, że garstkę osób wylosujesz bo idę o zakład, że 90% userów sobie gg po prostu odpuści a ci co zostaną nikogo nowego nie znajdą taka jest prawda.
BTW - SKORO WIĘKSZOŚĆ KRYTYKUJE TO MOŻE TA WIĘKSZOŚĆ MA RACJE ? HMM
ne zawze... w historii casami bywalo tak ze wekzosc se mylila... zobacymy jak bedze bo ne wemy tego tak naprawde ale lice na to ze dla gg se uda pzetwac bo ma potecjal... wedlug mne warto sprubowac dac sanse
To się raczej zdziwsz tak jak krótkowzroczni obecni wlasciciele gg.
Jeszcze raz powiem - z gg odpłynie 90% obecnych userów (no dobra powiedzmy 80%) więc zostanie garstka która będzie się nawzajem za kase losowała non stop xD
a nowi ? hmmm jak zobaczą, że to płatne to dadzą sobie spokój i tym sposobem spiralą GG się samo zaora.
Zakładamy się, że tak będzie ?
Komentarz
-
zobacymy co bedze... ja klucic se z wami ne bede... kazdy ma wybur i ja wybralem gg...Ostatnio edytowany przez FacetNaWuzku; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postazobacymy co bedze... ja klucic se z wami ne bede... kazdy ma wybur i ja wybralem gg...
Komentarz
-
Zamieszczone przez mati-ja1 Zobacz postaZakładamy się, że tak będzie ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez mati-ja1 Zobacz postaZapłacisz i co 2 los będziesz miał tą samą osobę xD bardzo warte opłaty ŚMIECH
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postazobacymy co bedze... ja klucic se z wami ne bede... kazdy ma wybur i ja wybralem gg...
a kwestia kilku dni jest jak zobaczysz,ze nikogo nowego nie ma a ciagle wpadasz na te same osoby.
plac plac i zgadzaj sie na to.Ostatnio edytowany przez mati-ja1; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Bez kitu wbijcie na ruletkę i losujcie nieznajomych. Mieli wytępić tym fejk konta, a co chwile losuje takie lub jakieś dziwne stare konta co np reklamuje swój czat albo profile z kotkami czy innymi dziwnymi profilowymi. Teraz nawet jak wykupisz premium to nie masz możliwości znaleźć normalny profil XDDDDDD Tak jak powiedziałem oni to zrobili specjalnie żeby wydoić resztkę kasy z tego i zawiną się lub nagle wycofają się z tego pomysłu i GG znowu przez najbliższy czas nie będzie miało żadnych poprawek i nowości które ożywiłby ten komunikator. Nic z nim nie robiliście przez ten czas praktycznie i teraz płacz że ludzie są wściekli bo im każecie płacić za coś co powinno być darmowe. Powiedzcie co was wyróżnia na tle komunikatorów że to wam powinno się płacić? Dlaczego nie miałbym wrzucić parę złotych na Tindera? Równie dobrze mogę kupić premium na fotce bo tam też pełno fejk kont i zwierzaków
- 1 lubię to
Komentarz
-
Pozwólcie że nie pomijając żadnej wylosowanej osoby wymienie wam co wylosowałem przez najbliższe 10 osób
1.
Profilowe: Z internetu
Opis: Wymagam Weryfikacji🪙
Cześć 🐕
Patrz kto przyszedł twoja Właścicielka, Pani i Twoja Bogini😈
2.
Profilowe: Swoje
Opis: Brak
3.
Profilowe: Z internetu
Opis: Chętnie pogadam 😈 (chyba jednoznaczne o co chodzi)
4.
Profilowe: Kij wie co to
Opis: 👶🏻🍽️
5.
Profilowe: Bez twarzy
Opis: Jeśli do końca t ego tygodnia nie znajdę hot chło pa który będzie mnie trzymał za szyje będzie ją trzymała lina z sufitu <34
6.
Profilowe: Oko
Opis: ☆♡☆♡
7
Profilowe: Brak
8.
9.
Opis:IG gdzie zaczyna m dodawać swoje grafiki: ********
10.
Profilowe: Brak
W sumie wisienką na torcie jest nr 10 bo to również nr 7. 3 losowania zajęło mi żeby wylosować tą samą osobę
z 10 losowań tylko 3 losowania były normalnymi profilowymi bez żadnych dziwnych zdjęć i opisów w stylu "wyślij mi pieniądze"
Napomnę też to że pojawiło się wiele dziwnych profili które zazwyczaj rzadko widywałem jak np zdjęcie oka, kotów czy wgl jakiś dziwnych rzeczy.
Losowałem oczywiście kobiety 18-24 tak jak zawsze żeby mieć rozeznanie jak to wygląda
Spotkanie normalnego profilu jest niemożliwe i zostały w sumie same dziwne profile z dziwnymi zdjęciami po których wiem że niezbyt się dogadamy
- 2 polubień
Komentarz
-
Odpowiedź GG w sklepie Play do jednego z użytkowników GG
Kod:Wszystko co robimy, robimy z myślą o utrzymaniu oraz rozwoju GG. Mylisz się. Jesteśmy pozytywnie zaskoczeni z jakim zrozumieniem Użytkownicy przyjęli zmiany. Niestety tutaj wypowiadają się tylko osoby niezadowolone.
Komentarz
Komentarz