Zamieszczone przez mati-ja1
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GG PREMIUM wystartowało!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BOK GG Zobacz posta
Znaczek jest zabezpieczony.
casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz posta
ne pize rekoma... wada ruhu... moje bledy poprawa administracja co widac na moih staryh postah... ne kazdy moze pisac tak jak by zawze hcal...
Komentarz
-
Co druga osoba to samo. Dominy, bliki, fotki.. wiekszosc z premium dla wiarygodnosci. Od rana zglosilem z 20 kont, 3 tylko zbanowane. Ktos wyzej wspominal o zglaszaniu, o tym ze nie da sie pozbyc oszustow. Faktycznie sie nie da skoro Wasz system ich nie banuje nawet po kilkunastu zgloszeniach.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz posta
To może pochwalcie się ile ogólnie jest aktywnych użytkowników na GG i ile premium kupiło?
Zamieszczone przez Babeuka Zobacz postaCo druga osoba to samo. Dominy, bliki, fotki.. wiekszosc z premium dla wiarygodnosci. Od rana zglosilem z 20 kont, 3 tylko zbanowane. Ktos wyzej wspominal o zglaszaniu, o tym ze nie da sie pozbyc oszustow. Faktycznie sie nie da skoro Wasz system ich nie banuje nawet po kilkunastu zgloszeniach.
Dzięki!
Komentarz
-
Żałosne już się robi to GG wymyślili premiuj nikt nie kupuje, ludzie przestają korzystać z GG to żeby ci co kupili stwarzać im obłudę ze kogokolwiek wylosują to losują ludzi którzy są zalogowani A NIE LOSUJA ANI NIE MAJA STATUSU POGADAM!!! Dostaje taki spam ze szkoda gadać tylko dlatego ze jestem zalogowana.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaTo Cię muszą w Katalogu Publicznym raczej wynajdywać, bo jeśli nie masz statusu Pogadam oraz nie losujesz, to Cię nie powinien nikt wylosowywać.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz posta
]Przecież to jest kłamstwo nikt takich sugestii nie pisał. Jeśli już to 100 osób na miesiąc. 10 osób tygodniowo to i tak dalej za mało.
- 1 lubię to
Komentarz
-
ja mam propozycje aby oznacyc konta premum w bardzej orginalny sposub bo puharu to kazdy muglby hcec uzyc jako ozdoba nazwy a i tak malo kto nowy we co ten puhar oznaca... powinna byc moim zdanem grafika liter GGP lub cos cego ne ma w kolekcji emojicasami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postaja mam propozycje aby oznacyc konta premum w bardzej orginalny sposub bo puharu to kazdy muglby hcec uzyc jako ozdoba nazwy a i tak malo kto nowy we co ten puhar oznaca... powinna byc moim zdanem grafika liter GGP lub cos cego ne ma w kolekcji emoji
Komentarz
-
Zamieszczone przez BOK GG Zobacz posta
Raczej nie skłaniamy się ku zmianie tego oznaczenia. Na GG informacje bardzo szybko się rozchodzą więc niebawem wszyscy będą wiedzieli co oznacza ten symbol, już nasza w tym głowa.Ostatnio edytowany przez FacetNaWuzku; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Co do sugestii 100 osób miesięcznie, to podejrzewam, że to jest na tyle wysoki limit, że mało komu by Premium było potrzebne, więc nikt by nie kupował. Dla Was wygodne, dla nas już mniej.
W każdym razie podsumowując: Użytkowników nadal nam nie ubyło. Premium wykupiło więcej osób, niż się spodziewaliśmy. A to oznacza, że więcej zmian w limitach, ani zniesienia Premium nie planujemy. Obecne statystyki wskazują na to, że był to trafiony pomysł.
Meliodas , poczuj się ostrzeżony za wpis nic nie wnoszący do dyskusji.
Komentarz
Komentarz